» Doel
» Voordelen
» Maatwerk
» Stap over
» Actueel
» Links

Actuele zaken

NIEUW: De Andere Overheid gaat strijd met terreur aan
19 februari 2005 - Ook wat moslimterreur betreft zit u goed bij de Andere Overheid. Ons unieke beleid gaat er namelijk van uit dat elke moslim lid is van terreurvereniging Al Qaida. Echter, wij zijn de beroertste niet: gedurende een week heeft elke moslim de kans zijn/haar onschuld te bewijzen door deze verklaring van onschuld, ondertekend door Osama Bin Laden, naar ons op te sturen. Gebeurt dit niet dan zal het gevolg deportatie zijn richting de oude overheid.

Het mes snijdt echter aan twee kanten aangezien degenen die het formulier wél terugsturen blijkbaar contacten hebben met een illegaal terreur netwerk en als zodanig ook voorwerp van deportatie zullen worden. U ziet het: ook voor terreur moet u bij De Andere Overheid zijn!

NIEUW: de lasterbundel!! (15 november 2004)
Zoals u misschien hebt gehoord wordt godslastering bij de oude overheid strafbaar. Bij ons niet. Sterker nog: wij gaan het legaliseren! Voor al 12 Euro per maand koop u bij ons een lasterbundel. Voor elke grote religie is er een bundel op maat. Let er wel op dat u voor Allah-lastering standaard 3 euro per pakket aan opslag betaalt want lastering van de Islam wordt duurder betaald. Klik hier!

U mag uw kinderen niet slaan?
Als u nog bij de oude overheid zit kan dat binnenkort het geval zijn. De Andere Overheid laat u ZELF kiezen. Wilt u slaan? Mag! Wilt u het uitbesteden aan een van onze speciale kastijdingmedewerkers? Kan ook; u weet dan altijd zeker dat uw kinderen effectief en professioneel geslagen worden. Of bent u een hobbyist? Is dat het geval én u bent een afnemer van ons SuperBonusExtraPlus pakket dan kunt u OOK de kinderen van lagere lagere pakketafnemers slaan! U ziet het, nog meer redenen om over te stappen naar De Andere Overheid!

Het experiment (28 mei 2004)
Vandaag start De Andere Overheid een experiment waarbij gebruik gemaakt wordt van genetisch gemanipuleerde ambtenaren om de service naar onze klanten, vooral van de hogere pakketten, nog meer te verhogen. Mede door manipulatie van het ADHD-gen, het koffiedrink-gen en het humorgen wordt ons beoogde resultaat bereikt. De eerste resultaten zijn hoopgevend! Middels dit experiment hopen we een 100% perfect functionerend ambtenarenras te creeeren.

 
     
© 2005 - De Andere Overheid